Skip to main content
Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Ny chefsygeplejerske i Gødstrup

Den 1. januar 2024 tiltræder Shila Svoldgaard Mikkelsen som chefsygeplejerske for Operation og Intensiv på Regionshospitalet Gødstrup.

Hun kommer fra en stilling som oversygeplejerske på afdelingen for Hjertesygdomme på Aarhus Universitetshospital.

Som chefsygeplejerske for Operation og Intensiv får Shila Svoldgaard Mikkelsen en særlig opgave med at udvikle og organisere en afdeling i hjertet af hospitalet, som modtager kritisk syge patienter til intensiv terapibehandling samt patienter til operation med eller uden indlæggelse. Kort fortalt en afdeling med godt 400 ansatte og med berøringsflader på hele hospitalet og en hverdag med mange og afvekslende opgaver.

"Jeg stortrives med at være leder og være i et felt, hvor opgaverne er mangeartede og har stor kompleksitet. Og jeg glæder mig til at få kulturen og de gode samarbejdsrelationer i Gødstrup helt tæt på," siger Shila Svoldgaard Mikkelsen.

Når Shila Svoldgaard Mikkelsen skal sætte ord på sin ledelsesstil lægger hun vægt på, at den er tillidsbaseret, inddragende og autentisk:

"For mig handler god ledelse om at skabe resultater sammen med andre. Jeg er overbevist om, at vi gennem tværorganisatorisk samarbejde åbner op for et større udbud af ideer, hvilket er en forudsætning for fortsat at drive et sundhedsvæsen i verdensklasse. Jeg er optaget af, hvordan vi som mennesker skal udvikle vores kompetencer for at kunne lykkes med den opgave."

Privat er Shila Svoldgaard Mikkelsen bosiddende i Hinnerup nordvest fra Aarhus, gift med Rasmus og sammen har de tre børn.