Skip to main content
Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Ny lægefaglig koncerndirektør fundet i Region Midtjylland 

Thomas Larsen, 53, bliver lægefaglig koncerndirektør i Region Midtjylland. Det har regionsrådet i Region Midtjylland godkendt på baggrund af indstillinger fra to enige bedømmelsesudvalg.

Thomas Larsen er uddannet cand.med. fra Aarhus Universitet i 1999 og blev i 2007 speciallæge i gynækologi og obstetrik. Thomas Larsen kommer fra en stilling som lægelig direktør i Sygehus Lillebælt, der omfatter sygehusene i Kolding, Vejle og Middelfart. Han var tre år på posten. Inden da var han lægefaglig direktør på Regionshospital Nordjylland.

"Med ansættelsen af Thomas Larsen får vi en lægefaglig koncerndirektør med mange års erfaring inden for sundhedsvæsnet og stor sundhedsfaglig indsigt. Thomas Larsen bliver en god garant for den lægefaglige vinkel i direktionen og en stærk brobygger mellem regionens stærke, faglige miljøer og den politiske ledelse," siger Anders Kühnau om ansættelsen af Thomas Larsen.

Thomas Larsen tiltræder stillingen den 1. januar 2024.

Der var tre ansøgere til stillingen som lægefaglig koncerndirektør, og tre kom til samtale.

Direktionen for Region Midtjylland består fra 1. januar 2024 af regionsdirektør Jonas Dahl, lægefaglig koncerndirektør Thomas Larsen, koncerndirektør Anders Kjærulff og koncerndirektør Poul Michaelsen.

Stillingerne som henholdsvis hospitalsdirektør på Regionshospitalet Randers og lægelig direktør på Sygehus Lillebælt bliver slået op snarest muligt.