Skip to main content
Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Ny cheflæge til Regionshospitalet Silkeborg

Karsten Modin tiltræder 1. februar 2024 som cheflæge i Center for Planlagt Kirurgi på Regionshospitalet Silkeborg.

Her bliver han en del af centerledelsen sammen med cheflæge Peter Toft og chefsygeplejerske Maria Brinck Krog. Sammen skal de drive og videreudvikle centret.

Hospitalsledelsen ser frem til at samarbejde med den nye cheflæge.

Karsten Modin er uddannet speciallæge i ortopædkirurgi og kommer senest fra en stilling som matrikelansvarlig overlæge på den ortopædiske afdeling i Svendborg, som hører under Odense Universitetshospital. Han er i gang med en master i offentlig ledelse og har tidligere i sin karriere haft ansættelser som ledende overlæge hos Behandlingscenter Odense, på Sygehus Lillebælt og Esbjerg Sygehus. Derudover har han været udsendt på flere internationale missioner som læge i forsvaret og fløjet med redningshelikopteren fra Skrydstrup samt arbejdet som læge på hospitaler i Skotland og Norge.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med de dygtige medarbejdere og den øvrige centerledelse i Center for Planlagt Kirurgi. Jeg ser frem til at arbejde med ledelse, visioner og til at videreføre Center for Planlagt Kirurgis prisvindende kultur og innovative løsninger. Sammen med mine kommende kolleger håber jeg, jeg kan være med til at fastholde den solide forankring og opbakning til hospitalet i lokalområdet," siger Karsten Modin.

Den kommende cheflæge i Center for Planlagt Kirurgi bor i Odense med sin familie og har planer om at flytte nærmere sin nye arbejdsplads, hvor de ser frem til at kunne færdes i naturen omkring Silkeborg.