Skip to main content
Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Ny chefbioanalytiker på Vejle Sygehus

Boris Hoyer Mathiasen er pr. 1. maj 2023 ansat som ny chefbioanalytiker på Nuklearmedicinsk Afdeling på Vejle Sygehus.

Han er i forvejen ansat på afdelingen, hvor han siden 2017 har været overbioanalytiker.

41-årige Boris Hoyer Mathiasen er uddannet bioanalytiker fra VIA i Aarhus i 2010 og har tillige en Master of Public Management fra Syddansk Universitet i Odense i 2020. Han ser frem til at sætte sig præg på afdelingen, som han har været en del af siden 2010, hvor han blev ansat som bioanalytiker.

"Det er én af de største, danske nuklearmedicinske afdelinger, der ikke er placeret på ét af universitetshospitalerne. Og det er også en stor afdeling – internationalt set. Så det forpligter. Vi skal drive det så vidt, vi kan," siger han.

Boris Hoyer Mathiasen har også været medicoteknisk rådgiver i Region Midtjylland i 2016 og var fra 2019 og 2021 også ansat som timelærer inden for specialeretningen, nuklearmedicin, på radiografuddannelsen i Odense. Han fortæller, at der ikke venter radikale ændringer i afdelingen forude.

"Der er brug for at tage alt det gode, vi allerede gør, og gøre mere af det og så have nogle fokuspunkter, hvor vi skal lave nogle forandringer på både kort og langt sigt. Så det er ikke store ændringer, vi skal lave, men vi skal gribe tingene an på en lidt anderledes måde," siger han.

Boris Hoyer Mathiasen bor i Stilling ved Skanderborg med sin hustru og parrets tre børn på 15, 13 og fem år. Han bruger – blandt andet – sin fritid på at organisere og været ansvarlig for træsorteringen ved Smukfest, hvor han leder 70 frivillige og er med til at sikre det årlige genbrug af flere hundrede tons træ. Derudover spiller han håndbold på det lokale serie 1-hold med håb om en enkelt afstikker til det nyoprykkede 3. divisionshold.

  • Oprettet den .