Skip to main content
Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Ny chefsygeplejerske på Øre-, Næse-, Halsafdelingen i Vejle

Anette Nørgaard Jessen er pr. 15. maj 2023 ansat som ny chefsygeplejerske på Øre-, Næse-, Halsafdelingen på Vejle Sygehus.

Hun kommer fra et andet job på Vejle Sygehus som oversygeplejerske i hæmatologisk ambulatorium, sengeafsnit og i klinisk forskningsenhed under Medicinsk Afdeling.

"Jeg er stolt af og glad for at have fået jobbet. Jeg glæder mig meget til at komme i gang. Nu har jeg været i hæmatologien i 17 år, så det var det rette tidspunkt at prøve noget nyt," fortæller hun.

Anette Nørgaard Jessen blev uddannet sygeplejerske fra sygeplejeskolen i Vejle i 2006 og har lige siden arbejdet på Sygehus Lillebælt. I 2010 blev hun souschef på hæmatologisk afsnit og har siden 2017 været afdelingssygeplejeske – eller oversygeplejerske, som funktionen nu hedder. Hun har tillige i to år været specialeansvarlig sygeplejerske.

41-årige Anette Nørgaard Jessen bor i Vejle med sin mand og deres tre børn på 13, 11 og 8 år. I sin fritid løber hun – blandt andet - gerne en tur, spiller padel, læser bøger eller ordner gøremål i haven.

  • Oprettet den .