Skip to main content
Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Regionshospitalet Randers ansætter ny chefsygeplejerske

Alice Linderoth tiltræder 1. april som chefsygeplejerske på Kirurgisk Fællesafdeling på Regionshospitalet Randers.

Alice Linderoth kommer fra en stilling som chefsygeplejerske i Hud- og Kønssygdomme på Aarhus Universitetshospital, hvor hun har været i to år.

Inden da var hun knap 12 år på akutafdelingen på Hospitalsenhed Midt – først som akutsygeplejerske og klinisk vejleder og senere som funktionsleder og herefter afdelingssygeplejerske.

Som chefsygeplejerske på Kirurgisk Fællesafdeling kommer Alice Linderoth til at stifte bekendtskab med et nyt speciale, og hun glæder sig til at lære det kirurgiske område bedre at kende.

"Jeg glæder mig meget til at lære et nyt speciale og et nyt hus at kende, og til at samarbejde med dygtige og engagerede ledere og medarbejdere, som ligesom jeg tror på, at tværfagligt samarbejde, høje ambitioner og patienten i centrum er vejen frem," siger hun.

Alice Linderoth er uddannet sygeplejerske fra Silkeborg Sygeplejeskole i 2004 og har sidenhen taget en diplomuddannelse i Kommunikation og Sundhedsformidling og i Offentlig Ledelse samt en Master i Offentlig Ledelse, som hun netop har afsluttet.

Afdelingsledelsen på Kirurgisk Fællesafdeling vil pr. 1. april bestå af cheflæge Anne-Sofie Kannerup og chefsygeplejerske Alice Linderoth.