Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Regionshospitalet Viborg henter ny cheflæge i egne rækker

1. april tiltrådte Uffe Schou Løve som cheflæge i Kirurgi på Regionshospitalet Viborg. Han kommer fra en stilling som overlæge i samme afdeling.

Hospitalsenhed Midt har ansat Uffe Schou Løve som cheflæge i Kirurgi på Regionshospitalet Viborg. Her bliver han en del af afdelingsledelsen sammen med chefsygeplejerske Helle Skytte.

"Kirurgi er blevet en stor og kompleks, men også meget velfungerende afdeling med mange dygtige medarbejdere i alle faggrupper. Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med chefsygeplejerske Helle Skytte og videreføre Kirurgi som en afdeling med et højt fagligt niveau," siger den nye cheflæge.

Uffe Schou Løve er 42 år. Han specialiserede sig i 2016 som kolorektal kirurg og har de sidste seks år arbejdet som overlæge i Kirurgi, de seneste to år desuden som forskningsansvarlig overlæge i samme afdeling. Derudover er han lektor i Kirurgi og har i mange år undervist på postgraduate kurser for yngre læger.

"Jeg medbringer min egen faglighed som specialist i kolorektal kirurgi og en passion for at levere patientbehandling af højeste kvalitet. Mit fokus vil være på fastholdelse og rekruttering af dygtige og engagerede medarbejdere, ikke mindst ved at skabe rammerne for fortsat faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø," siger Uffe Schou Løve.

Tidligere i sin karriere har den nye cheflæge haft ansættelser på Regionshospitalet Randers og Aarhus Universitetshospital.

Uffe Schou Løve er gift og har tre børn. Han bor med sin familie i Aarhus.

  • Oprettet den .