Skip to main content
Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Tandlægeforeningen ansætter politisk chefrådgiver

Noa Jankovic er fra januar 2022 ansat som Tandlægeforeningens nye politiske chefrådgiver. Noa Jankovic kommer fra en stilling som chefkonsulent i Dagrofa-koncernen, hvor han stod i spidsen for partnerskaber, kommunikation og interessevaretagelse.

Stillingen som politisk chefrådgiver i Tandlægeforeningen er nyoprettet og er et led i foreningens strategi om at styrke dialogen med Folketingets partier, myndigheder og andre aktører.

”Jeg ser frem til at løfte tandlægernes og tandsundhedens rolle i samfundet. I bund og grund handler det om, at tandlægerne kan tage et større ansvar og bidrage med endnu mere i sundhedsvæsenet, og på den måde kan vi skabe et bedre sundhedsvæsen i fremtiden til gavn for alle,” mener Noa Jankovic.

Noa Jankovic er bosat i Aarhus og har tidligere været kontorchef og public affairs-chef i Landdistrikternes Fællesråd. Derudover har han været tilknyttet som rådgiver på Christiansborg for forskellige folketingsmedlemmer og tillige som konsulent ydet generel politisk rådgivning til kommuner, virksomheder og organisationer.

Noa Jankovic bliver en del af Tandlægeforeningens kommunikationsafdeling på ti medarbejdere, der både arbejder med medlemskommunikation, ekstern kommunikation, politisk interessevaretagelse samt foreningens fagblad Tandlægebladet.