Medicinrådet blæser på det 4. princip

Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Jannik Hilsted ansættes hos Copenhagen Medical

Den tidligere lægefaglig direktør for Rigshospitalet og tidligere Chief Medical Officer i Novo Nordisk Fonden, 70-årige Jannik Hilsted, tiltræder som virksomhedsansvarlig læge i Copenhagen Medical.

Den seneste tid har han fungeret som senior rådgiver hos Novo Nordisk Fonden.

Jannik Hilsted var lægefaglig direktør for Rigshospitalet i mere end et årti og som Chief Medical Officer i Novo Nordisk Fonden var han en vigtig aktør i etableringen af de fem Steno Diabetes Centre i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Copenhagen Medical er med administrerende direktør Jeppe Handwerk i spidsen endnu primært kendt for at stå bag tusinder og atter tusinder af lyntest i Region Hovedstaden. Men 9. oktober var det slut med de private leverandørers levering af kviktest, og aftalen med udbydere som Copenhagen Medical A/S ophørte. Men dagen efter var Jeppe Handwerk klar med en ny, storstilet satsning om at åbne en stribe nye sundhedscentre rundt om i landet. Copenhagen Medical drømmer nu om at skabe et supplement til det offentlige sundhedsvæsen, hvor danskerne kan komme ind i sundhedscentre og få bl.a. vaccinationer, hurtige blodprøver og hurtige svar, røntgentjek og totale helbredstjek.

Administrerende direktør Jeppe Handwerk, Copenhagen Medical, glæder sig til at byde Jannik Hilsted velkommen. I en pressemeddelelse siger han:

”Det pres og de muligheder som bl.a. de demografiske og teknologiske udviklinger lægger på vores fælles offentlige sundhedsvæsen, fordrer i stigende grad øget samarbejde mellem offentlige og private aktører. Der skal nu og i de kommende år sættes mere skub på at udvikle og tilpasse sundhedstilbud, som giver den enkelte borger større indblik i og mulighed for at påvirke eget helbred. Det er vi klar til at gøre vores til i Copenhagen Medical, hvor vi vil lægge os i selen for at tilbyde forebyggende sundhedsydelser med fokus på høj kvalitet, fleksibilitet og tilgængelighed. Til det arbejde er Jannik den helt rigtige profil til stillingen som virksomhedsansvarlig læge."

Jeppe Handwerk er "stolt og beæret" over, at Copenhagen Medical kan tiltrække en kapacitet som Jannik.

Jannik Hilsted siger, at det er "meget meningsfuldt arbejde at være med til at udvikle og sætte skub i Copenhagen Medicals sundhedsydelser til glæde for den enkelte borger".

Udskriv