Medicinrådet blæser på det 4. princip

Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Ny ledende overlæge til Diagnostisk center Silkeborg

Nikolai Hoffmann-Petersen, 45, sætter sig 1. december i stolen som ny ledende medicinsk overlæge i Diagnostisk Center på Regionshospitalet Silkeborg.

Han kommer med erfaring fra en af landets største medicinske afdelinger i Hospitalsenheden Vest. Valget af ham sker efter indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg.

Da Nikolai Hoffmann-Petersen i 2018 blev ny ledende overlæge på Medicinsk Afdeling på Hospitalsenheden Vest, forlød det, at udsigten til et stor ansvar og lange arbejdsdage ikke bekymrede ham, for han har altid arbejdet meget. Og man tror ham, for hans cv er ganske enkelt bugnende.

Ved siden af sin lægegerning og sine studier har han bl.a. været aktiv i foreningen for Yngre Læger, hvor han i en periode var næstformand, og han har også stillet op som formand for Lægeforeningen. Dengang i 2018 var han også ved at tage en master i business administration på Aarhus Business School, og samme år tog han sin anden speciallægeudannelse i intern medicin (nyresygdomme). I 2011 fik han sin første speciallægeuddannelse i almen medicin. Og i forbindelse med sin Ph.D. har han forsket i telemedicin og måling af patienternes blodtryk i eget hjem.

På privatlivsfronten har han og hans kone så også nået at få fem børn.

Udskriv