Medicinrådet blæser på det 4. princip

Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Konstitueret hospitalsdirektør fastansættes

Kristian Antonsen fastansættes som som direktør for Bispebjerg og Frederiksberg Hospital efter syv måneder som konstitueret i stillingen.

Den lægeuddannede Kristian Antonsen indgår sammen med sygeplejefaglig vicedirektør Marie-Helene Olsen og lægefaglig vicedirektør Kirsten Wisborg i en stærk tredelt direktion.

Den 59-årige hospitalsdirektør står overfor store opgaver – bl.a. klargøringen til det nye hospital (Nyt BBH) samt et øget fokus på at udvikle et menneskeligt og sammenhængende sundhedsvæsen.

"Det er store, omfattende og meget forskellige opgaver, men de griber samtidig ind i hinanden og bliver også hinandens forudsætninger. I den rivende udvikling de senere årtier har vi måske overset den sideløbende udvikling af de centrale værdier - også på vores hospital. Vi skal redefinere og vinde værdierne tilbage. Vi skal varetage den enkelte patients behov, blive langt bedre til at fange de ønsker, der måtte ligge udenfor de strømlinede forløb og fremfor alt blive bedre til at lytte og forstå, hvad det enkelte menneske har behov for," siger Kristian Antonsen.

Privat interesserer han sig for sport, især fodbold, både på topniveau i Parken og i den lokale klub i Espergærde, hvor han gennem mange år har fulgt sønnerne på 18 og 19 år. Her er han at finde både på sidelinjen, i bestyrelsen og til motionsbold med gamle venner. Derudover fylder bøger en del i hjemmet i Espergærde, hvor han insisterer på at få læst - også i en travl hverdag.

Udskriv