Medicinrådet blæser på det 4. princip

Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Ny ledende overlæge i Hillerød

Overlæge Signe Perlman tiltrådte som ledende overlæge i Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Nordsjællands Hospital den 1. juni 2021.

​Signe Perlman er speciallæge i gynækologi og obstetrik og specialiseret indenfor både almindelig laparoskopisk kirurgi og robotkirurgi. Hun har en ph.d. indenfor infertilitet og endometriose og er godt i gang med en Master of Public Governance.  

"Jeg glæder mig til at starte på Nordsjællands Hospital og lære både afdelingen og hospitalet at kende. Sammen med afdelingens personale ser jeg frem til at finde løsninger på de spændende udfordringer, vi står overfor indenfor gynækologien og obstetrikken og indtænke dem i hverdagen frem mod det nye hospital står færdigt. Nordsjællands Hospital skal være med til at sætte fremtidens dagsorden indenfor gynækologi og obstetrik," siger Signe Perlman. 

Som ledende overlæge skal Signe Perlman lede dagligdagen og udviklingen på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling sammen med den ledende oversygeplejerske og chefjordmoderen.

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling tager sig af undersøgelse og behandling af gravide og fødende, behandling af barnløse par og kvinder med sygdomme i underlivet. Afdelingen har 250 medarbejdere.

Udskriv