Skip to main content
Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Ny ledende røntgen-overlæge i Randers

Det er en mand med stort kendskab til Regionshospitalet Randers, der er tiltrådt som ledende overlæge i Røntgen og Skanning. Thomas Abramovitz Bjerre kom i 2009 til Røntgen og Skanning i Randers som afdelingslæge.

Her har han siden 2011 virket som overlæge og siden 2013 med specialeansvar for ultralydsafsnittet.

En del af sin tidlige erfaring hentede han også i Randers, hvor han i 2002 var i turnus og i 2003-2004 tog sin introduktionsstilling i radiologi. I de følgende år arbejdede han i først Aarhus og dernæst Holstebro, inden han vendte tilbage til Randers i 2009.

Sideløbende har han høstet erfaring i Dansk Radiologisk Selskab, hvor han på sjette år er kasserer. Han har tidligere siddet som sagkyndig i Patientombuddet (i dag Styrelsen for Patientklager), og var frem til oktober 2020 tillidsrepræsentant for en del af hospitalets overlæger.

Thomas Bjerre har siden 1. oktober 2020 været konstitueret i jobbet som ledende overlæge i Røntgen og Skanning, og han har derfor allerede taget hul på opgaven.

"De seneste måneder har jeg fået smag for, at det er en opgave, jeg rigtig gerne vil investere min tid i. Jeg glæder mig til at videreudvikle afdelingen. Noget af det, som vil fylde meget i den kommende tid, er arbejdet med at indkøbe to nye CT-skannere til hospitalet i samarbejde med en regional arbejdsgruppe," fortæller Thomas Bjerre, der er 46 år.

Thomas Bjerre udgør afdelingsledelsen i Røntgen og Skanning sammen med ledende radiograf Lisbeth Roed.

Thomas Bjerre bor med sin familie i Dronningborg.