Neurologien kan få kæmpe gennembrud i 2020'erne

Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Ny centerchef i Sundheds­styrelsen

Steen Dalsgaard Jespersen tiltræder den 1. november som ny chef i Sundhedsstyrelsens center for Evidens, Uddannelse og Beredskab (EUB).

Steen Dalsgaard Jespersen blev første gang ansat i Sundhedsstyrelsen fra 2003 – 2005, hvor han bl.a. arbejdede med udvikling af Den Danske Kvalitetsmodel. Fra 2009-2015 vendte Steen tilbage til Sundhedsstyrelsen, hvor han som først chefkonsulent, siden sektionsleder, varetog en række tunge faglige ledelsesopgaver på bl.a. kræftområdet, patientforløb, det primære sundhedsvæsen, forebyggelsesområdet m.v.

Inden sin første ansættelse i Sundhedsstyrelsen, fra 1997-2002, var Steen projektleder på Hvidovre Hospital. Fra 2005-2009 arbejdede Steen bl.a. med evalueringsopgaver som konsulent i Deloitte.

Siden 2015 har han arbejdet i Implement Consulting, senest som partner.

”Steen har en meget stor og bred erfaring på sundhedsområdet. I sine tidligere ansættelser i Sundhedsstyrelsen har han varetaget en imponerende stor bredde af faglige opgaver, på meget forskellige områder. Så jeg er meget glad for, at Steen vender tilbage til Sundhedsstyrelsen. Med Steen som centerchef får vi en meget stærk ledelsesprofil til et stort og vigtigt center i Sundhedsstyrelsen,” udtaler Søren Brostrøm, direktør for Sundhedsstyrelsen.

Som centerchef vil Steen Dalsgaard Jespersen varetage ledelsen af Evidens, Uddannelse og Beredskab (EUB) sammen med den anden centerchef, Marlene Øhrberg Kragh.

Steen Dalsgaard Jespersen er 49 år gammel. Han er uddannet sygeplejerske fra 1994, Master of Public Health (MPH) fra 2002 og Master of Public Administration (MPA) fra 2014. Steen Dalsgaard Jespersen har flere års klinisk erfaring som sygeplejerske.

Udskriv