Neurologien kan få kæmpe gennembrud i 2020'erne

Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Ny næstformand i Dansk Psykolog Forening

Nikolai Cerisier Roitmann bliver 1, marts ny næstformand for Dansk Psykolog Forening, hvor han overtager posten fra Merete Strømming, der fratræder som næstformand for at opbygge nye kompetencer i bestyrelsen.

Nikolai Cerisier Roitmann glæder sig til at komme i gang med arbejdet og især til det tætte samarbejde med foreningens ansatte og medlemmer.

"Den psykologiske videnskab er helt afgørende for et samfund i trivsel. Den sikrer menneskers psykiske helbred og udviklingen af sunde institutioner og virksomheder. Som næstformand bliver det min rolle at medvirke til, at psykologer i endnu højere grad bliver brugt som en del af løsningen på udfordringer i samfundet," siger Nikolai Cerisier Roitmann.

Han har siddet i Dansk Psykolog Forenings bestyrelse siden 2016. Indtil GF 2021 har han særligt ansvar for de selvstændige psykologers område og psykologer i somatikken inden for børne- og voksenområdet. Og for psykologer som en unik del af løsningen på stress som samfundsproblem.

Til daglig er han specialkonsulent i Forsvarets Veterancenter, hvor han blandt andet har arbejdet med at behandle og hjemtage soldater og været udsendt som psykolog til Helmandprovinsen i Afghanistan.

Udskriv