Neurologien kan få kæmpe gennembrud i 2020'erne

Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Ny ledende overlæge til Viborg

Martin Rostgaard-Knudsen bliver ny ledende overlæge for de cirka 300 ansatte i Operation og Intensiv på Regionshospitalet Viborg.

Afdelingen Operation og Intensiv får ny afdelingsledelse, når Martin Rostgaard-Knudsen tiltræder som ledende overlæge. Afdelingsledelsen tæller udover den ledende overlæge også oversygeplejerske Christine Dragsbæk Knudsen. Sammen skal de drive og udvikle afdelingen.

Martin Rostgaard-Knudsen er uddannet speciallæge i anæstesi og kommer fra en stilling som ledende overlæge på Regionshospitalet Horsens. Her har han tidligere arbejdet sammen med netop oversygeplejersken i afdelingen, og han ser derfor frem til at fortsætte deres gode samarbejde på Regionshospitalet Viborg. Her kommer han til at stå i spidsen for en større afdeling, end den han kommer fra.

Det er vigtigt for den nye ledende overlæge, at patienterne oplever sammenhængende forløb på hospitalet, hvor der er fokus på at sikre en høj faglighed og sikkerhed.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med de dygtige medarbejdere og oversygeplejersken i afdelingen og blive en del af en spændende hospitalsenhed. Jeg ønsker at samle afdelingen og være en central samarbejdspartner for hospitalets mange andre afdelinger," siger Martin Rostgaard-Knudsen og fortsætter:

"Det er vigtigt for mig at være tilgængelig som leder, og at der er en flad struktur, så der er kort vej fra medarbejderne til ledelsen. Det er afgørende, at der bliver lyttet til medarbejderne, og at de har lyst til at gå på arbejde hver dag," siger han.

Martin Rostgaard-Knudsen er 38 år og bor i Skørping med sin familie.

Han lægger ikke skjul på, at det bliver dejligt at kunne bruge lidt mere tid sammen med familien, når turen til arbejde bliver 100 kilometer kortere hver vej.

Derfor greb han chancen for at få jobbet i Viborg – selvom han har været meget glad for at arbejde på hospitalet i Horsens. Den chance kommer nemlig ikke hver dag. I Region Midtjylland findes der kun 5 af den slags stillinger.

Martin Rostgaard-Knudsen er aktuelt i gang med en efteruddannelse i SSAI-regi (Scandinavian Society of Anesthesiology and Intensive Care Medicine), og han er begyndt på en masteruddannelse i offentlig ledelse.

Udskriv