Kristian Lunds blog

Ny klinisk professor i neurologi ved SDU

Nasrin Asgari udnævnes til klinisk professor  Det er ikke kun Slagelse Sygehus, der får gavn af Nasrins evner. Professoratet er tilknyttet Institut for Regional Sundhedsforskning, Syddansk Universitet, hvor Nasrin Asgari har forsket igennem mange år.

Nasrin Asgari er til daglig overlæge og forskningsleder ved Neurologisk Afdeling på Slagelse Sygehus. I hendes kliniske arbejde har hun en tæt patientkontakt. Denne kontakt vil hun også gerne have i det mere teoretisk orienteret forskningsarbejde.

"Min forskning sigter mod, at patienter får gavn af tidlig diagnostik og dermed behandling af neurologisk sygdom. Min forskning kombinerer klinisk og mere basal (translationel) forskning , hvorved vi får større forståelse af sygdomsmekanismer og opdager nye behandlingsmuligheder," fortæller Nasrin Asgari.

Nasrin holder tiltrædelses forelæsning i løbet af foråret, tidspunktet vil snart blive meldt ud.

Privat er Nasrin Asgari gift med professor Steffen Husby. Tilsammen har de fem børn. Fritiden bruger hun med familie og venner, spiller basketball og er til ture ud i det blå. Nasrin Asgari er fan af H.C. Andersen og har boet i Odense 35 år.

Udskriv