Skip to main content
Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

Annoncer

På Medicinske Tidsskrifters forskellige sites kan annonceres for relevante sundhedsprodukter. Redaktionen accepterer dog udelukkende annoncer for godkendte produkter med dokumenteret virkning.

Medicinske Tidsskrifter eksisterer også i særlige udgaver til sundhedsprofessionelle. Det er derfor muligt at annoncere for receptpligtig medicin.

Medicinske Tidsskrifter tilbyder også mulighed for jobannoncer. Se mere her i vort mediakit.

På vore sider har vi som udgangspunkt disse annonceformater.

Bannerformat max. kb GIF/JPG/PNG max. kb HTML5 Placering
930x180 200 kb 200 kb Topbanner
300x250  100 kb 200 kb Mobil-, tekst- og højrebanner

Af hensyn til mobiltelefoner er det nødvendigt at levere formatet 300x250 som statisk billede (jpg, png eller gif - max 100kb), da det er det eneste, der vises på alle platforme. Dertil er det disse annoncer, der bruges i nyhedsbreve.

OBS: Animerede Gif-filer vises kun delvist i form af første billede i nogle versioner af Outlook-programmet, så animationer i nyhedsbreve bør vise hovedbudskabet i første billede af hensyn til de brugere, der åbner nyhedsbrevet i Outlook-programmet.

Alle annoncer skal have en ramme hvis baggrundsfarven eller dele af den er hvid.

Alle annoncer skal leveres med et link til en webside eller en medsendt fil.

Animerede annoncer kan afvises, hvis de forstyrrer siden overdrevent.

Regler for HTML5-annoncer

HTML5 annoncer bør konstrueres med eget css og/eller javascript. Google Webdesigner, Adobe Spark og andre bannermaker systemer indeholder link til omfattende og overflødig javascript-biblioteker, som nemt forøger kb-størrelsen med 200-300 kb. Vi har lavet et lille HTML5-bannereksempel, som du kan downloade her. Det skifter tre gange mellem tre billeder og vejer kun 40 kb inklusiv 3 kb kode. Filen kan erstatte en animeret gif, hvis der f.eks. er brug for to links. Vi yder ingen form for yderligere hjælp. 

HTML5 annoncer må kun bruges fordi annoncen kræver interaktivitet med brugeren, der ikke kan laves i en animeret GIF-fil. Eksempelvis at trække i en del af annoncen for at se mere...

HTML5 annoncer må ikke indeholde henvisninger til eksterne filer som javascript, billeder eller andet, der ikke medfølger i annoncens zip-fil.

HTML5 annoncers størrelse i kb måles ved at lægge annoncens enkelte filer sammen - det er således ikke størrelsen på zip-filen der tæller.

HTML5 annoncers pligttekst kan uploades hos os før endelig levering.

HTML5 annoncers link til pligttekst skal laves som clickTag som i nedenstående eksempel:

I head

<script type="text/javascript">
var clickTag = "https://linktilpligttekst.pdf";
</script>

I body

<a href="javascript:window.open(window.clickTag)">Link til pligttekst</a>