Ny ledende overlæge for Ortopædkirurgisk Afdeling i Odense

1. maj 2019 tiltræder Lonnie Froberg som ny ledende overlæge for Ortopædkirurgisk Afdeling O på OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus.

Hun kommer fra en stilling som overlæge i traumesektoren og specialeansvarlig overlæge for skadestuen og traumecentret på Ortopædkirurgisk Afdeling på OUH.

"Lonnie Froberg kommer med en høj faglig ekspertise inden for ortopædkirurgien og et godt kendskab til OUH som organisation – ikke mindst i forhold til samarbejdet på tværs af de mange specialer og faggrupper, som er tilknyttet arbejdet på traumecentret og skadestuen," siger lægelig direktør Kim Brixen og fortsætter:

"Samtidig har hun en god tilgang til ledelsesrollen, som hun tydeligvis brænder for. Jeg er sikker på, at hun sammen med det engagerede personale på Ortopædkirurgisk Afdeling vil fortsætte det gode arbejde i forhold til både patienter og pårørende, men også afdelingens fortsatte udvikling." 

Netop arbejdet med det tværfaglige samarbejde og udviklingsarbejdet på OUH er også nogle af de opgaver, som Lonnie Froberg ser frem til som ledende overlæge.

"Jeg glæder mig især til at bidrage til den tværfaglige mobilisering af OUH, så afdelingerne sammen både kan indfri ambitionen om at sætte patienten først og løfte opgaven med udflytningen til Nyt OUH," siger Lonnie Froberg.

Hun glæder sig samtidig til for alvor at kunne træde ind i lederrollen og fortsætte de gode erfaringer med bl.a. den faglige kvalitetssikring og personalets kompetenceudvikling, som hun allerede har beskæftiget sig med i rollen som specialeansvarlig overlæge.

"Jeg ser frem til, at jeg nu for alvor kan tage lederrollen på mig og koncentrere mig om sammen med personalet at sikre, at vi hele tiden udvikler os for at give patienterne og de pårørende den bedst mulige behandling. Det er min ambition at være en synlig leder, og det er vigtigt for mig hele tiden at inddrage medarbejderne og sikre, at de har et medejerskab for afdelingens udvikling," siger Lonnie Froberg.

Privat er hun gift med Jeppe, som er vicerektor på Nordfyns Gymnasium. Sammen har de Nils på 4 år og Trine på 3 år.