Ny ledende overlæge for Børn og Unge på Regionshospitalet Viborg

Jette Hoffmann-Peterse begynder 1. maj som ledende overlæge på Børn og Unge på Regionshospitalet Viborg.

Den nye ledende overlæge skal sammen med oversygeplejerske Maria Brinck Krog stå i spidsen for afdelingen Børn og Unge, som har 150 medarbejdere og ledere, 11.000 ambulante patientbesøg pr pr. år og 31 senge til hospitalets yngste indlagte patienter. Børn og Unge er børneafdeling for borgere i Viborg, Silkeborg, Skive Kommuner.

Den nye ledende overlæge kommer fra en stilling som afdelingslæge på Børneafdelingen, Aalborg Universitetshospital. Blandt hendes pejlemærker er tættere samarbejde både på og uden for hospitalet.

"Vi skal hjælpe og støtte praktiserende læger og vores samarbejdskommuner, så de kan hjælpe vores fælles patienter tæt på deres eget hjem, hvis det er muligt. Samtidig skal vi skabe et tæt samarbejde med hospitalets akutafdeling, hvor vi i fællesskab skal modtage børn og unge fra efteråret 2019. Akut-personalet kan det akutte forløb, vi kan den pædiatriske faglighed," siger Jette Hoffmann-Petersen.

Blandt andre fokusområder for den nye leder er at styrke afdelingens forskning og fortsat sikre god uddannelse af kommende børnelæger.

Jette Hoffmann-Petersen er 45 år og bor med sin mand og fem børn i Hadsten.