Hospitalsenhed Midt får ny sygeplejefaglig direktør

1. marts skifter nuværende oversygeplejerske Mette Fjord Nielsen på Center for Planlagt Kirurgi sit job på Regionshospitalet Silkeborg ud med et nyt i Hospitalsenhed Midt. Hér skal hun indgå i hospitalsledelsen som sygeplejefaglig direktør.

To hospitalsdirektører på Hospitalsenheden Midt blev i september sidste får fyret, og med ansættelsen af Mette Fjord Nielsen er hospitalsledelsen igen komplet. Ud over hende består ledelsen af hospitalsdirektør Thomas Balle Kristensen og lægefaglig direktør Claus Brøckner Nielsen.

Mette Fjord Nielsen er 58 år. Hun er uddannet sygeplejerske, Master of Public Health og har diplomeksamen i offentlig ledelse. Siden 2012 har hun været ansat på Regionshospitalet Silkeborg. Tidligere har hun samlet erfaring på hospitaler i Aarhus, Vejle og Give.

Den nye sygeplejefaglige direktør har stor interesse for det veltilrettelagte patientforløb:
"Det er altafgørende for mig, at patienterne ikke oplever besværlige overgange og unødig ventetid. Hospitalsenhed Midt er en veldrevet hospitalsenhed med gode resultater og har gennem årene opbygget et stærkt samarbejde på tværs af sektorerne samtidig med, at der hele tiden er fokus på høj behandligskvalitet baseret på tværfaglighed og på forskning. Det gavner alt sammen patienterne, og det glæder jeg mig til at være med til at videreføre og videreudvikle," siger Mette Fjord Nielsen.

Privat er hun gift, bor i Gadbjerg ved Vejle og har både børn og børnebørn.