Ny ledende overlæge på hjerteafdeling i Hillerød

Overlæge, dr.med. Niels Tønder er startet som ny ledende overlæge på Kardiologisk Afdeling på Nordsjællands Hospital pr. 1. december 2018. Niels Tønder har været konstitueret i stillingen siden april 2018.

Niels Tønder er 58 år og dr. med og speciallæge i kardiologi og intern medicin. Siden 1996 har han været ansat på Kardiologisk Afdeling, afbrudt af ansættelser på Rigshospitalet og Gentofte Hospital, og har siden 2006 fungeret som overlæge på Kardiologisk Afdeling.

"Jeg er glad, for at få lov til at fortsætte det arbejde, som jeg sammen med hele afdelingen allerede er startet på. Kardiologien på Nordsjællands Hospital skal kunne måle sig med de øvrige hospitaler på alle områder, men særligt den akutte kardiologi kommer til at blive et indsatsområde, for det bliver en stadig større del af vores virkelighed, som hjerteafdeling på et moderne akuthospital," siger Niels Tønder.

Niels Tønder har flere lederuddannelser bag sig og er uddannet ledercoach, har bestridt en bred vifte af tillidsposter samt har udgivet adskillige publikationer i internationalt anerkendte tidsskrifter.