Branding Celgene

Ny gæsteprofessor på Aarhus Universitetshospital

Maurits Van Tulder  er i de næste fem år gæsteprofessor på Fysioterapi- og Ergoterapiafdelingen på Aarhus Universitetshospital.

Den hollandske professor fra Vrije Universiteit i Amsterdam er fra 1. september og fem år frem gæsteprofessor i Evidensbaseret fysioterapi og ergoterapi ved Fysioterapi- og Ergoterapiafdelingen på Aarhus Universitetshospital og Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitet. Målet med professoratet er at understøtte afdelingens forskning, med henblik på at styrke undersøgelses- og behandlingsmetoder til gavn for patienterne.

Maurits Van Tulder er professor i Health Technology Assessment ved Vrije Universiteit i Amsterdam og er leder af afdelingen for sundhedsvidenskab. Hans forskning har fokus på kliniske og økonomiske evalueringer af interventioner, særligt indenfor lidelser i bevægeapparatet.

Afdelingsledelsen for Fysioterapi- og Ergoterapiafdelingen på Aarhus Universitetshospital, Helle Kruuse-Andersen og Morten Albæk Skrydstrup, glæder sig over at kunne tiltrække en kapacitet som Maurits van Tulder til afdelingen. Det betyder, at afdelingen i langt større udstrækning kan styrke og understøtte Aarhus Universitetshospitals overordnede målsætning om at skabe den største viden og yde den bedste behandling til gavn for patienterne.

Det er første gang, at Fysioterapi- og Ergoterapiafdelingen på Aarhus Universitetshospital får tilknyttet en professor. Afdelingen har i de senere år ønsket at styrke forskningen med det formål at evidensbasere den kliniske praksis. Med ansættelsen af Maurits Van Tulder er der taget et stort skridt i den retning.