Ny chef for Sundheds-It i Hospitalsenhed Midt

Hospitalsenhed Midt har ansat Keld Bolby som ny chef for Sundheds-It på hospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive. Keld Bolby tiltræder den 1. august.

Han kommer fra en stilling som mellemleder i Sundheds-It på Hospitalsenhed Midt, hvor han nu bliver øverste chef. Han har været leder på it-området på hospitaler i Region Midtjylland de sidste 9 år.

Sundheds-it-staben har 18 medarbejdere, der alle har sundhedsfaglig eller sundhedsrelateret baggrund og personlig erfaring med at arbejde med patienter og patientadministration. De hjælper hospitalernes 4.200 læger, sygeplejersker, terapeuter, lægesekretærer og andre faggrupper med at tage nye it-systemer og funktioner i brug.

Det kan for eksempel være nye muligheder i den elektroniske patientjournal, MidtEPJ eller i de systemer, der i Region Midtjylland er valgt til at holde styr på patienternes aftaler eller logistikken på operationsgangene.

Som et nyt tiltag fik staben en ny enhed for data og registrering i 2017. Enheden leverer skræddersyede data på patientflow, økonomiske nøgletal og meget andet, der hjælper de kliniske afdelinger med at levere en sikker drift inden for hospitalets stramme økonomiske rammer.

Keld Bolby er 52 år, har tre børn og bor i Silkeborg med sin kone.