Ny administrationschef til Regionshospitalet Randers

Lars Kirkegaard bliver ny administrationschef på Regionshospitalet Randers. Lars Kirkegaard kommer med omfattende ledelseserfaring fra den kommunale verden.

6. august 2018 tiltræder Lars Kirkegaard stillingen som administrationschef på Regionshospitalet Randers. Han er 51 år, uddannet revisor og kommer med mange års erfaring inden for økonomistyring, strategisk ledelse, organisationsudvikling og kulturskabelse senest som direktør i Skanderborg Kommune med ansvar for bl.a. sundhedsområdet.

Som administrationschef får Lars Kirkegaard ansvar for at udvikle og lede hospitalets administration, så den til enhver tid kan levere effektiv, administrativ service og support til hospitalets afdelinger. Derudover får Lars Kirkegaard en særlig rolle som sparringspartner for hospitalsledelsen i drift og strategisk udvikling af hospitalet.

Lars Kirkegaard har fra sine tidligere ledelsesposter i kommunalt regi arbejdet helhedsorienteret og værdibaseret, hvilket han vil trække videre på som administrationschef på Regionshospitalet Randers.

Som administrationschef bliver Lars Kirkegaard leder for ca. 60 medarbejdere fordelt i enhederne Kommunikation og Ledelsessekretariatet, HR, Økonomi og Plan, Kvalitet- og Sundheds-it samt Aktiv Patientstøtte og faggrupper for kommunalt samarbejde, uddannelse og innovation.

Lars Kirkegaard bor i Engesvang ved Silkeborg, tilsammen med sin kæreste har de fire voksne børn.

Lars Kirkegaard har senest været direktør for Beskæftigelse og Sundhed samt Ældre og Handicap i Skanderborg Kommune. Herudover har han også været direktør for Teknik og Miljø i kommunen. Inden han blev ansat som direktør i Skanderborg Kommune, har han haft stillinger som bl.a. stabschef i Social, Sundhed og Beskæftigelse i Herning Kommune, og forvaltningschef i Aaskov Kommune.