Bent Hansen bliver kommunikations-rådgiver

Bent Hansen, der for nylig stoppede som formand for Danske Regioner, har indgået et strategisk samarbejde med kommunikationshuset LEAD Agency. 

Den tidligere regionsformand skal bl.a. indgå i arbejdet med en række større projekter inden for sundhedsområdet. Parterne har samtidig aftalt, at kernen i samarbejdet er strategiske udviklingsopgaver, hvor Bent Hansen vil indgå i kommunikationshusets teams som rådgiver og sparringspartner i forhold til kunder og projekter. Bent skal derimod ikke løse lobbyistopgaver.

”Med mere end 10 års erfaring i spidsen for Region Midtjylland og Danske Regioner, og før det som amtsborgmester, er Bent Hansen en unik kapacitet i forhold til mange af vores projekter inden for især sundhed og life science. Vi er rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder den viden, indsigt og strategiske forståelse, Bent har opbygget som en af Danmarks toppolitikere inden for sundhedsfeltet,” siger partner Peter Albæk fra LEAD Agency.

"Det er spændende opgaver inden for nogle af de helt centrale udfordringer, vores sundhedsvæsen står over for. Jeg håber med min erfaring og viden på området at kunne bidrage til at udvikle nye løsninger og skabe resultater for bureauets kunder, ” siger Bent Hansen.

LEAD’s partnergruppe består bl.a. de to tidligere tv-folk Søren Kaster (adm. direktør) og Torsten Jansen samt Peter Albæk, Lars Volle, Anita Baun Hørdum, Eva Svavars og Barbara Saitta Bregendal.