Branding Celgene

Besked

Failed loading XML...

Ny sygeplejefaglig direktør på OUH

Mathilde Schmidt-Petersen bliver ny sygeplejefaglig direktør på OUH – Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus. Hun kommer fra en stilling som oversygeplejerske på Medicinsk Afdeling M/FAM på sygehuset i Svendborg og tiltræder 15. juni 2018.

Hun afløser 65-årige Judith Mølgaard, som går på pension ved udgangen af juni.

45-årige Mathilde Schmidt-Petersen er uddannet sygeplejerske og har desuden en masteruddannelse i ledelse.

Hun blev ansat som sygeplejerske på sygehuset i Svendborg i 1997 og har de seneste år arbejdet som oversygeplejerske. Først på sygehusets Geriatrisk Afdeling og siden hen på Medicinsk Afdeling M/FAM, der foruden de medicinske områder også består af sygehusets fælles akutmodtagelse. Afdelingen har flere end 400 medarbejdere. De sidste par år har Mathilde Schmidt-Petersen også været en del af OUH’s overordnede forbedringsledelse.

I sin nye stilling får Mathilde Schmidt-Petersen sammen med de øvrige fem direktører i direktionen det overordnede ansvar for ledelsen af hele OUH – Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus. Sygehusenheden er den største af Region Syddanmarks fire sygehusenheder og ét af Danmarks største sygehuse.

Som sygeplejefaglig direktør får Mathilde Schmidt-Petersen blandt andet et særligt ansvar og fokus i forhold til OUH’s arbejde med patientforløb og den sygeplejefaglige udvikling.

Privat bor Mathilde Schmidt-Petersen i Svendborg med sin mand og tre børn.