Kristian Lunds blog
Nyheder, analyser og debat om kræftbehandling
Branding Celgene

Besked

Failed loading XML...

Ny vicedirektør på Nordsjællands Hospital

Jonas Egebart

Jonas Egebart, 39, indtræder i direktionen på Nordsjællands Hospital som lægelig vicedirektør fra januar 2018. Han kommer fra en lignende stilling på Bornholms Hospital.

"Jonas Egebart har vist fra sine tidligere stillinger, at han både kan levere resultater og rykke et hospital fremad på de indre linjer og til gavn for patienterne. Han har samtidig en stærk strategisk forståelse og han kommer med nogle meget flotte skudsmål, som jeg glæder mig til at få bragt i spil på Nordsjællands Hospital," siger hospitalsdirektør for Nordsjællands Hospital Bente Ourø Rørth.

Jonas Egebart kommer med en anden karriere end den traditionelle indenfor lægefaget. Siden sin eksamen som læge i 2006 fra Københavns Universitet har Jonas Egebarts karriere haft fart på og hele tiden med patientsikkerhed og patientinddragelse som omdrejningspunkt. Først som risikomanager i Region Hovedstadens Enhed for Patentsikkerhed, siden som afdelingslæge. Han har også en fortid som chefkonsulent og programleder i Dansk Selskab for Patientsikkerhed og sektionschef i Region Hovedstadens Center for IT, Medico og Telefoni, inden turen gik til Bornholms Hospital.

"Involvering af patienter og pårørende er for mig en helt grundlæggende del af vores sundhedsvæsen og jeg kender allerede hospitalet for initiativrige og samvittighedsfulde ledere og medarbejdere, og som et hospital, der netop går forrest med patientinddragelse. Jeg kommer til at gå til opgaven med en stor portion ydmyghed, men ser også frem til at kunne bidrage med mine erfaringer med at drive og lede de store forandringer, der ligger i horisonten for både hospitalet og hele sundhedsvæsnet," siger Jonas Egebart.

Privat bor han i Gentofte med sin hustru Laura Nyholm Christensen og deres to drenge.