Kristian Lunds blog
Nyheder, analyser og debat om kræftbehandling
Branding Celgene

Besked

Failed loading XML...

Ny ledende overlæge i Viborg

Hospitalsenheden Midt har ansat Carsten Søndergaard Poulsen som ny ledende overlæge til Operation og Intensiv på Regionshospitalet Viborg. Sammen med afdelingens oversygeplejerske skal lede de forandringer, der forbereder afdelingen til indflytning i hospitalets nye akutcenter.

“Det er enormt spændende at få lov at være med fra begyndelsen i så store forandringer med flytning, nye arbejdsgange og store organisationsændringer, som betyder, at vi kan præstere endnu bedre patientforløb,” siger Carsten Søndergaard Poulsen.

Operation og Intensiv har 330 ansatte, herunder anæstesilæger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, serviceassistenter samt lægesekretærer. Afdelingen rummer RH Viborgs intensivafdeling samt operationsgang, hvor kirurger fra de forskellige kirurgiske afdelinger på hospitalet opererer hver dag.

Carsten Søndergaard Poulsen er speciallæge i anæstesi og kommer fra en stilling som uddannelsesansvarlig overlæge på Operation og Intensiv på RH Randers.

“Jeg brænder for at være leder og har gjort det længe. Samtidig glæder jeg mig til at være del af en ledelsesduo sammen med oversygeplejerske Leni Abrahamsen og tror på, at man i et ledelsesteam kan løfte mere sammen,” siger Carsten Søndergaard Poulsen.

Carsten Søndergaard Poulsen er 49 år og bor i Hinnerup med sin hustru og to børn. Han tiltræder den 1. september.