Sygeplejefaglig direktør i psykiatrien stopper

Skrevet af Redaktionen d.

Psykiatrien i Region Syddanmark siger farvel til sygeplejefaglig direktør, Ole Ryttov, der ønsker at stoppe som direktør. Jens Egon Hansen fungerer som konstitueret sygeplejefaglig direktør, indtil jobbet bliver genbesat.

Ole Ryttov blev i 2008 ansat som sygeplejefaglig direktør i Psykiatrien og har siden da haft stor betydning for den positive udvikling, psykiatrien har været igennem.

Ole Ryttov ønsker at stoppe pr. 1. november, men kommer til at savne arbejdet i Psykiatrien:

"Jeg har været enormt privilegeret over at arbejde sammen med så mange dygtige medarbejdere i Psykiatrien, og det gør mig glad, når jeg tænker tilbage på alt det, vi i fællesskab har nået over de seneste 12 år. Psykiatri-området har rykket sig rigtig meget, og jeg er glad for, at de syddanske politikere igennem årene har prioriteret psykiatrien i det omfang, det har været tilfældet. Jeg kommer til at savne mit arbejde, men det er det rigtige for mig at stoppe nu."

Ole Ryttov er uddannet sygeplejerske og har en Master Of Public Policy. Han kom til Region Syddanmark i 2008 fra en stilling som handicap- og psykiatrichef i Næstved Kommune.

Stillingen som sygeplejefaglig direktør bliver slået op og genbesat, så hurtigt som muligt. I den mellemliggende periode vil oversygeplejerske i Psykiatrien i Esbjerg Jens Egon Hansen fungere som konstitueret sygeplejefaglig direktør. Her vil han sammen med administrerende direktør Charlotte Rosenkrantz Josefsen og lægefaglig direktør Anders Meinert Pedersen udgøre direktionen.

Udskriv