Hovedstaden fastansætter konstitueret koncerndirektør

Skrevet af Redaktionen den .

Regionsrådet i Region Hovedstaden godkendte tirsdag aften, at Anne Skriver Andersen, 46, fastansættes i stillingen som koncerndirektør i regionens øverste ledelse. Hun har været konstitueret i stillingen siden juni. 

Hun blev hentet i regionens Center for Sundhed, hvor hun siden 2016 har været direktør.

​Anne Skriver Andersen har arbejdet 20 år med udviklingen af sundhedsvæsenet – de seneste 12 år i Region Hovedstaden. De seneste halvandet år har hun haft det tværgående ansvar for koordineringen af regionens covid-beredskab. Hun skal nu med sin indsigt i hele sundhedsområdet være med til at udvikle det nære sundhedsvæsen og stå i spidsen for de store hospitalsbyggerier, HR og regional udvikling.

"Anne har som sundhedsdirektør demonstreret en omfattende og kvalificeret indsigt i regionens opgaveområder, og hun er anerkendt som en dygtig leder. Og så kender vi jo Anne som et virkelig ordentligt menneske med en hel fantastisk evne til at skabe relationer og skabe løsninger, som er nødvendigt, når vi skal udvikle sundhedsvæsenet," siger regionsrådsformand Lars Gaardhøj (Soc).

​Anne Skriver Andersen udgør sammen med regionsdirektør Jens Gordon Clausen og sundhedsfaglig koncerndirektør Dorthe Crüger den tredelte koncerndirektion.

Privat bor Anne Skriver Andersen i Søborg med mand og to børn på hhv. 11 og 15 år. Hun bruger fritiden med familie og venner, og når hun skal slappe af, så gør hun det gerne med madlavning eller strikketøj. Hun løber for at holde sig i form og rejser gerne så ofte som det er muligt.