Ny afdelingschef i Sundhedsdatastyrelsen

Skrevet af Redaktionen den .

1. august tiltrådte Mette Keis Jepsen som chef for afdelingen Analyse, Statistik og Økonomi i Sundhedsdatastyrelsen.

Mette Keis Jepsen har 19 års erfaring fra sundhedsvæsenet og kommer fra en stilling som enhedschef hos Center for HR i Region Hovedstaden. Her har hun blandt andet udviklet vagtplanlægningen med både data og et nyt system til godt 37.000 sundhedsprofessionelle, og hun har lavet modeludvikling og analyser inden for blandt andet uddannelsesbehov, bemandingsbehov og ressourcebelastning på hospitalerne. 

"Sundhedsdatastyrelsen er en meget sammenhængende butik. Styrelsen har en enorm muskel, fordi den har data hele vejen rundt. Fra datamodellering, grupperingslogik og hvordan data skal hænge sammen til udstilling af data. Det er helt vildt stærkt. Især når man kan få drift og udvikling til at hænge sammen og dermed trække på begge dele," siger Mette Keis Jepsen om sit jobskifte.

Hun glæder sig til at bringe sine erfaringer i spil i Sundhedsdatastyrelsen.

"På sigt kunne jeg godt tænke mig, at vi gør endnu mere for at gøre opmærksom på de resultater, vi får af vores analyser. At vi bruger data til at skabe samfundsdebat, dialog eller udvikling på forskellige områder," siger Mette Keis Jepsen.