Ny ledende overlæge i Grindsted

Skrevet af Redaktionen d.

Fra 1. april er Allan Rohold ansat som ny ledende overlæge på afdelingen for Hjertesygdomme og Daghospital i Grindsted.

"Allan Rohold er en leder, som sætter patienten først. Han værner om den kliniske kvalitet, det gode arbejdsmiljø, samt forskningen og udviklingen. Derudover er han en holdspiller, som sætter en stor ære i, at sygehuset fortsat skal udvikle sig," siger lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus Anna-Marie Bloch Münster.

Allan Rohold, 60, kommer fra en stilling som specialeansvarlig overlæge i kardiologien på Sydvestjysk Sygehus. Han glæder sig blandt andet til komme i gang med ledelsesarbejdet i det, der bliver en ny organisation i medicinsk afdeling.

’Jeg vil specielt have fokus på patientforløb, uddannelse og forskning, og det kræver nærvær af afdelingsledelsen, og at ledelsen viser vejen til den rette kultur og indstilling. Jeg ser Sydvestjysk Sygehus som et fremtidens universitetshospital, hvor uddannelse og forskning har høj prioritet og mulighed for at blive løftet til allerhøjeste videnskabelige niveau,’ siger Allan Rohold.

Han er uddannet speciallæge i kardiologi i december 2000 og har siden været tilknyttet Kardiologisk afdeling på Sydvestjysk Sygehus.

Udskriv