Ny chef i Sundheds­styrelsen

Skrevet af Redaktionen d.

Bolette Søborg, der er kendt fra de mange oplysningsreklamer om covid-19, tiltræder som chef Enhed for Beredskab og smitsomme sygdomme i Sundheds­styrelsen.

Enhed for Beredskab og smitsomme sygdomme er en nyetableret enhed med et meget stort ansvar for både den nuværende og fremtidige håndtering af smitsomme sygdomme og beredskab. Bolette Søborg vil indgå i chefgruppe og får ledelsesansvaret for den overordnede faglige og strategiske udvikling af området.

”Håndteringen af COVID-19 epidemien har været og er en meget stor og vigtig opgave for Sundhedsstyrelsen. Vi har en klar forventning om, at vi også fremadrettet vil få store opgaver med håndtering af smitsomme sygdomme, hygiejne og andre beredskabssituationer. Derfor har vi etableret en ny enhed, som vil have et stærkt fagligt og strategisk fokus på området. Bolette har løftet en meget væsentlig opgave, både fagligt, kommunikativt og ledelsesmæssigt under COVID-19 epidemien og kommer med den helt rette baggrund i forhold til at løfte denne store opgave. Jeg er meget glad for, at Bolette har lyst til at være chef i Sundhedsstyrelsen,” siger direktør Søren Brostrøm.

Udskriv