Medicinsk Tidsskrift
 Ny viden om behandling af patienter i almen praksis   
Branding Celgene

Besked

Failed loading XML...

Neurologi-ekspert bliver sundhedsfaglig direktør på Filadelfia

En af landets førende neurologiske kapaciteter, Mads Ravnborg, bliver 1. juli sundhedsfaglig direktør og medlem af direktionen på Epilepsihospitalet Filadelfia.

Dermed forlader Mads Ravnborg sit job gennem de seneste 10 år som ledende overlæge på Neurologisk Afdeling på Odense Universitetshospital. Før det var har han haft overlægestillinger på Roskilde Sygehus og tidligere Hvidovre Hospital, Rigshospitalet samt Sclerosehospitalerne. Mads Ravnborg er uddannet læge på Københavns Universitet i 1981 og dr. med. i 1996 indenfor klinisk neurofysiologi.

Mads Ravnborg har bl.a. været formand for Dansk Neurologisk Selskab i Danmark og er formand for styregruppen for Den neurologiske nationale behandlingsvejledning.

"Det er en yderst erfaren og kompetent ny sundhedsfaglig direktør, vi ansætter til direktionen på Filadelfia. Mads Ravnborg er udvalgt i et særdeles stærkt ansøgerfelt på grund af hans forcer indenfor ledelse, kvalitet, forskning og udvikling samt samarbejdsmæssige og sundhedsfaglige relationer indenfor neurologien på nationalt plan," siger Filadelfias administrerende direktør Jens-Otto Skovgaard Jeppesen.