Medicinsk Tidsskrift
 Ny viden om behandling af patienter i almen praksis   
Branding Celgene

Besked

Failed loading XML...

Ny ledende overlæge til Hvidovre Hospital

Steen Andersen

Steen Andersen er pr. 18. februar 2018 ny ledende overlæge i Medicinsk Enhed på Hvidovre Hospital. Han kommer fra en stilling som specialeansvarlig overlæge på Nordsjællands Hospital.

”I mit nye job rykker jeg lige et niveau op og skal være med til at lægge en strategi for, hvor afdelingen skal bevæge sig henad i de kommende år. Det glæder jeg mig til at bidrage til, og så tæller det selvfølgelig også med på plussiden, at Hvidovre Hospital er et af de største akuthospitaler i landet,” siger overlæge, dr. med Steen Andersen, der har speciale i intern medicin/endokrinologi.

Fra Nordsjællands Hospital har Steen Andersen god erfaring med, at de tre medicinske specialer – kardiologi, nefrologi og endokrinologi – arbejder tæt sammen. Han vil gerne gå i samme retning med Medicinsk Enhed på Hvidovre Hospital, som rummer specialerne kardiologi, endokrinologi og lungemedicin, herunder også kardiologien på Amager Hospital.

”Hvis man kan få noget fagligt meningsfuldt ud af at få tre specialer til at arbejde tættere sammen, vil det også skabe udbytte for patienterne. F.eks. har vi på Nordsjællands Hospital gjort den erfaring, at fællesambulatorier og konferencer for visse patientgrupper på tværs af specialer kan forenkle patientforløbet for nogle patienter”, siger Steen Andersen.