Medicinsk Tidsskrift
 Ny viden om behandling af patienter i almen praksis   

Ny kommunikationschef i Diabetesforeningen

Diabetesforeningens henter ny kommunikationschef i egne rækker - det 52-årige Helen Heidemann, som i snart i 12 år har været redaktør for medlemsbladet Diabetes og det faglige tidsskrift Behandlerbladet.

Med udnævnelsen til kommunikationschef kan Helen Heidemann bygge videre på sit kendskab til foreningen og diabetessagen som ansvarlig for Diabetesforeningens samlede kommunikation. Diabetesforeningen, der har hovedkontor i Glostrup, er en af Danmarks største interesseorganisationer og patientforeninger med 92.000 medlemmer.

Helen Heidemann er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus i 1991. Hun er fagligt funderet i dagbladsbranchen, hvor hun efter ansættelser på JydskeVestkysten i Tønder og Midtjyllands Avis i Silkeborg i 1992 skiftede til Berlingske Tidende i København. Efter 11 år i forskellige stillinger på Berlingske Tidende, kom hun til ALT for damerne, inden hun i 2007 blev ansat som redaktør i Diabetesforeningen. Det var et naturligt skifte, idet hendes nu 20-årige datter har type 1-diabetes.

Helen Heidemann er opvokset i Køge, men bor i dag i København, hvor hun især bruger sin fritid på at danse lindyhop til swingmusik eller forsøger sig med kajak og sejlads ved Svanemøllehavnen.