Medicinsk Tidsskrift
 Ny viden om behandling af patienter i almen praksis   
Foto: Helle Brandstrup Larsen

Regionshospitalet Randers får ny ledende overlæge

1. februar 2019 tiltræder Pernille Sarto som ledende overlæge i Medicinsk Afdeling på Regionshospitalet Randers.

Pernille Sarto kommer fra en stilling som speciallæge i lungemedicin på Regionshospitalet Horsens. Her har hun været afsnitsansvarlig for Medicinsk Sengeafsnit 1 og ansvarlig for specialet Lungemedicin.

I sin nye stilling skal hun drive og udvikle Medicinsk Afdeling i samarbejde med oversygeplejerske Charlotte Larsen. En opgave hun i stor grad glæder sig til.

"Jeg ser frem til samarbejdet med alle mine nye kolleger og hospitalsledelsen. Det er helt klart en drøm for mig at komme til at lede Medicinsk Afdeling i Randers, hvor der er høj kvalitet og et stort potentiale for yderligere udvikling," siger Pernille Sarto.

Det er ikke første gang, at Pernille Sarto får sin arbejdsgang på Regionshospitalet Randers. Hun har ad flere omgange være ansat på hospitalet, herunder i Medicinsk Afdeling, hvor hendes interesse for intern medicin blev vakt.

"Jeg har altid haft en forkærlighed for netop den her afdeling. Vi har gode muligheder for faglig udvikling i Medicinsk Afdeling, og i min position har jeg fornøjelsen af at kunne inddrage nye unge læger - og give ny viden videre," forklarer Pernille Sarto.

Pernille Sarto har tidligere været konstitueret ledende overlæge i Akutafdelingen på Regionshospitalet Horsens. I denne stilling fik hun gode erfaringer med bl.a. administrativt arbejde og ledelse af en stor gruppe forskellige fagpersoner. Pernille Sarto kommer med en ledelsesstil, der bl.a. baserer sig på ordentlighed.

Pernille Sarto er 46 år og bor i Aarhus.