Medicinsk Tidsskrift
 Ny viden om behandling af patienter i almen praksis   

Pfizer Danmark får ny administrerende direktør

Lars Møller er pr. 1. december udnævnt til ny administrerende direktør for medicinalvirksomheden Pfizer i Danmark.

Han erstatter Henriette Dræbye Rosenquist, som overtager stillingen som administrerende direktør for Pfizer i Frankrig.

57-årige Lars Møller er udnævnt til ny administrerende direktør for Pfizer Danmark og direktør for forretningsenheden, Internal Medicine, med ansvar for Danmark og Island. Udnævnelsen sker som følge af ændringer i Pfizers globale organisation. Den nye administrerende direktør er fundet internt. Lars Møller forlader dermed sin stilling som direktør for forretningsenheden Vacciner i de nordiske lande og Irland.

Lars Møller havde sin første dag hos Pfizer for mere end 25 år siden som salgsrepræsentant, og han kender Pfizer bedre end de fleste, idet han efterfølgende blev både salgsdirektør, direktør for hospitalsafdelingen og i 2011 chef for den onkologiske forretningsenhed i Danmark.

Lars Møller har i to omgange med succes været ansvarlig for den særlige opgave at opbygge nye forretningsenheder - Onkologi og Vacciner, og netop det innovative mindset har også fostret en omfattende erfaring som iværksætter, idet Lars Møller i 2007 byggede sin egen forretning på udvikling af digitale informationsløsninger til sundhedspersonale.

Lars Møller er cand.pharm. fra Københavns Universitet i 1992 og har gennemført flere videreuddannelsesforløb på Insead Business School i Paris og Centre for Creative Leadership i Bruxelles. Lars Møller er gift og har to døtre. Familien bor i København.