Medicinsk Tidsskrift
 Ny viden om behandling af patienter i almen praksis   

Ny ledende overtandlæge på Kæbekirurgisk Afdeling på OUH

1. oktober 2018 tiltræder Christian Jakobsen som ledende overtandlæge på Kæbekirurgisk Afdeling K på OUH – Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus. Her har han siden 1. april 2018 fungeret som konstitueret ledende overtandlæge efter Torben Henrik Thygesen.

Det er med seks års erfaring som medarbejder og et halvt års erfaring som leder på Kæbekirurgisk Afdeling K, at Christian Jakobsen som ledende overtandlæge nu bliver en del af ledelsesteamet for afdelingen sammen med oversygeplejerske Kirsten Lildhold. Christian Jakobsen startede i 2012 på afdelingen som tandlæge, er siden uddannet som specialtandlæge og har de sidste seks måneder fungeret som konstitueret ledende overtandlæge.

Han ser nu frem til de mange projekter, der skal løses på det kæbekirurgiske område den næste tid.

"Den nærmeste fremtid byder på mange spændende projekter, som jeg gerne vil være med til at præge. Indførsel af talegenkendelse, Cetrea, patientspecifikke behandlingsteknikker, konsolidering af kæbekirurgien i SDCO og udbredelse af den Syddanske Forbedringsmodel for at nævne nogle," siger Christian Jakobsen.