Medicinsk Tidsskrift
 Ny viden om behandling af patienter i almen praksis   

Ny chef for public affairs i Lif

Trine Wesselhoff er ansat som public affairs chef i Lægemiddelindustriforeningen (Lif) og skal styrke life science dagsordenens bevågenhed på såvel Christiansborg som på Slotholmen og i regionerne.

Den 44-årige cand.scient.pol har en fortid som parlamentarisk rådgiver for Helle Thorning Schmidt og public affairs ansvarlig i PharmaDanmark og skal altså fremover holde snor i Lifs mange politiske relationer og samarbejder.

Hun kommer fra en lignede stilling i Pharmadanmark.

Life science bliver dog langt fra det eneste emne på Trine Wesselhoffs dagsorden, der også kommer til at tælle værdien af klinisk forskning, samarbejdet mellem læger og lægemiddelindustri og ikke mindst værdien af lægemidler.

”Lægemidler udgør 15 procent af den danske eksport og er dermed en helt afgørende forudsætning for, at vi i Danmark har det stærke velfærdssystem, vi sætter så stor pris på. Sundhed ligger højt på den politiske dagsorden og med både et Folketingsvalg og et Europarlamentsvalg på vej glæder jeg mig til at kaste mig ind i arbejdet med at bidrage til at skabe verdens bedste sundhedsvæsen hvor patienterne har adgang til den nyeste og bedste behandling,” siger Trine Wesselhoff.