Neurologien kan få kæmpe gennembrud i 2020'erne

Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

VORE MEDIER: Medicinsk Tidsskrift | Onkologisk Tidsskrift | Hæmatologisk Tidsskrift | Sundhedspolitisk Tidsskrift | MS Tidsskrift | Propatienter

Ny HR-direktør i Region Hovedstaden

Den 1. september tiltræder Anne Kirstine Damsager, 42, som ny direktør i Center for HR. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen.

Som vicedirektør har Anne Kirstine Damsager været ansvarlig for Center for Koncernstyring, som bl.a. løser drift og udvikling af økonomi, HR, ledelsesinformation og arbejdsmiljø i Finansministeriets koncern. Anne Kirstine har tidligere bl.a. været forhandler på de statslige overenskomster.

”Jeg glæder mig meget til at starte i Region Hovedstaden og bidrage til, at vi lykkes med de mange vigtige opgaver i regionen, og jeg ser ikke mindst frem til samarbejdet med de mange dygtige og dedikerede faggrupper. Jeg lægger vægt på, at vi arbejder tæt sammen på tværs af fagligheder hele vejen fra koncerndirektionen til klinikken og vil trække på de erfaringer jeg har fra forandrings- og omstillingsprocesser og arbejdet i politisk styrede organisationer,” siger Anne Kirstine Damsager.

Den nye centerdirektør er oprindeligt uddannet i sociologi fra Københavns Universitet og har en lang karriere i Finansministeriet, Moderniseringsstyrelsen og Personalestyrelsen. Før Anne Kirstine blev vicedirektør, var hun Koncern HR-chef i Finansministeriet, hvor hun blandt andet havde ansvaret for den personalemæssige del af flytningen af Statens Administration og ledede en forandringsproces med etablering af koncern HR som servicefunktion i Finansministeriet med høj kvalitet og medarbejdertilfredshed.

Privat bor Anne Kirstine Damsager i Holte med sin mand og parrets to børn på 15 og 12 år.