Neurologien kan få kæmpe gennembrud i 2020'erne

Nyheder om ny medicin, behandlinger og beslutninger i sundhedsvæsenet

VORE MEDIER: Medicinsk Tidsskrift | Onkologisk Tidsskrift | Hæmatologisk Tidsskrift | Sundhedspolitisk Tidsskrift | MS Tidsskrift | Propatienter


Ny ledende bioanalytiker er vendt hjem

Lise Bødker er netop tiltrådt som ny ledende bioanalytiker på Amager og Hvidovre Hospitals patologiafdeling. Dermed er hun vendt tilbage i dobbelt forstand. Både til patologien og til Hvidovre Hospital, hvor hun var ledende bioanalytiker først i nullerne.

Siden dengang har hun blandt andet været laboratoriechef på Kennedy Centeret og funktionschef på Klinisk Genetisk Klinik på RH. Aktuelt kommer hun fra Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, fra en stilling som ledende bioanalytiker på Klinisk Biokemisk Afdeling.

Gennem tiden har Lise Bødker været ansat inden for tre specialer, men hun er uddannet indenfor patologisk anatomi og er nu med egne ord ”vendt hjem til det speciale, jeg har holdt mest af helt fra starten.”

En af de første meget store opgaver hun skal i gang med er implementering af Sundhedsstyrelsens nye retningslinjer for livmoderhalskræftscreening, som skal være klart i løbet af 2020.

Lise Bødker bor i Brøndbyvester, hun har været gift i 36 år og har tre voksne sønner.