Kristian Lunds blog

Nyheder, analyse og debat om hæmatologisk behandling

Lægelig direktør stopper på Sydvestjysk Sygehus

Efter to år som topleder på Sydvestjysk Sygehus har Alan Kimper-Karl fået nyt job og stopper derfor på sygehuset. Han indtræder i stedet som partner i Privathospitalet H. C. Andersen Klinikken i Odense.

"Der er ikke tale om et fravalg, men om et tilvalg. Jeg har nu i otte år kørt på arbejde i Jylland. Med det nye job får jeg mulighed for at være lidt tættere på familien. Et ønske, jeg længe har haft. Samtidig giver det nye job mig mulighed for at få lægefaget i hænderne igen. Det har været utroligt spændende at være en del af ledelsen på Sydvestjysk Sygehus, og jeg vil gerne takke mine kolleger i direktionen og alle medarbejdere på sygehuset for et godt samarbejde," siger 44-årige Alan Kimper-Karl, der bor i Odense, til Region Syddanmarks hjemmeside.

Alan Kimper-Karl er uddannet læge og har anæstesi som speciale. Han blev i november 2016 konstitueret lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus og blev i februar 2017 fastansat i stillingen. Inden tiden på Sydvestjysk Sygehus var han blandt andet ledende overlæge på sygehuset i Vejle og centerchef i Aabenraa på Sygehus Sønderjylland.

Alan Kimper-Karl udgør som lægelig direktør den øverste ledelse på Sydvestjysk Sygehus sammen med administrerende sygehusdirektør Per Busk og sygeplejefaglig direktør Susanne Lauth.

Alle direktører i direktionen på Sydvestjysk Sygehus refererer direkte til regionsdirektør Jane Kraglund.

Stillingen som lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus bliver slået op snarest muligt.

Alan Kimper-Karl har sidste arbejdsdag på Sydvestjysk Sygehus den 14. november 2018.