Branding Celgene

Branding Celgene

Ny ledende overlæge i Regionspsykiatrien Vest

Janne Rezagi er blevet ansat som ny ledende overlæge i Regionspsykiatrien Vest. Afdelingen er dermed godt rustet til forberedelserne af den forestående udflytning til det nye hospital i Gødstrup.

Ny ledende overlæge i Kolding

Børneafdelingen på Kolding Sygehus har fået ny ledende overlæge. Det er den 44-årige Thomas Houmann Petersen, der nu sætter sig i chefstolen og overtager ledelsesansvaret på afdelingen sammen med oversygeplejerske Marianne Toft Madsen.

Dansk professor får institut i Kina

Et mangeårigt samarbejde med kinesiske forskere og verdens største genforskningsvirksomhed Beijing Genomics Institute har nu ledt til, at professor Lars Bolund fra Institut for Biomedicin på Aarhus Universitet har fået sit eget institut i Kina – The Lars Bolund Institute of Regenerative Medicine.

Ny FADL-formand

Claas Johannsen er valgt som ny formand for Foreningen Af Danske Lægestuderende, FADL.

Lisbeth Lintz valgt som ny formand for Overlægeforeningen

Overlægeforeningens repræsentantskab har i dag , lørdag, valgt Lisbeth Lintz som foreningens formand for de kommende tre år. Hun bliver samtidig formand for Foreningen af Speciallæger.

Ny landslæge til Færøerne

Lars Fodgaard Møller er per 1. november 2017 ansat som landslæge på Færøerne. Lars Fodgaard Møller overtager stillingen efter Henrik L. Hansen, der har varetaget stillingen siden opgaven overgik til Styrelsen for Patientsikkerhed i efteråret 2015.

Aarhus Universitetshospital får ny professor i kræftbehandling

Karen-Lise Garm Spindler er tiltrådt som klinisk professor på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital. Hendes forskning sigter mod forbedre resultaterne og reducere bivirkninger ved kemoterapi og strålebehandling af kræft i mave- og tarmkanalen.

Ny vicedirektør på Nordsjællands Hospital

Jonas Egebart, 39, indtræder i direktionen på Nordsjællands Hospital som lægelig vicedirektør fra januar 2018. Han kommer fra en lignende stilling på Bornholms Hospital.

SDU styrker sin diabetesprofil med ny professor

Syddansk Universitet styrker nu sin diabetesforsknings-profil: Universitetet og Danish Diabetes Academy finansierer sammen et nyt professorat i SDU's Forskningsenhed i Functional Genomics & Metabolism.

Anders Beich fortsætter som formand for DSAM

På repræsentantskabsmødet lørdag 7. oktober blev praktiserende læge Anders Beich fra Region Hovedstaden genvalgt som formand for Dansk Selskab for Almen Medicin, DSAM.

SDU-professor bliver professor ved canadisk universitet

Professor og forskningsleder Niels Ørtenblad fra Syddansk Universitet (SDU) er udnævnt til adjungeret professor ved School of Kinesiology, University of British Columbia, Canada.

Ny direktør for Patientforløb i Region Nordjylland

Eva Sejersdal Knudsen bliver ny direktør for Patientforløb i Region Nordjylland. Hun kommer fra en stilling som Centerchef for Hoved-Hjerte‐Centret på Aarhus Universitetshospital.

Ny professor skal forbedre behandling af hjerteproblemer

Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital har ansat overlæge, dr. med. Jens Erik Nielsen-Kudsk i et professorat. Hans forskning sigter mod at forbedre behandlingen af patienter med forkammerflimren,  patienter med kunstige hjerteklapper og patienter med lungeblodpropper.

Per Soelberg Sørensen får international sclerosepris

Professor Per Soelberg Sørensen får den internationale Charcotpris 2017, som anerkendelse for en livslang forskningsindsats, der har bidraget til forståelse, behandling og forebyggelse af multipel Sclerose.

  • 1
  • 2
MSD Branding