Kristian Lunds blog
Branding Celgene

Ny ledende overlæge til Rygcenter Syddanmark

1. april tiltræder Jakob Espesen som ny ledende overlæge på Rygcenter Syddanmark i Middelfart.

Her skal han stå i spidsen for behandlingen af patienterne sammen med den ligeledes nytiltrådte oversygeplejerske Rikke Bagge Skou. Rygcenter Syddanmark, der er en del af Sygehus Lillebælt, arbejder både med rygkirurgi og rygmedicin og modtager patienter fra hele Region Syddanmark, og den nye afdelingsledelse er blevet ansat i forbindelse med en ny ledelsesmæssig organisering af rygcenteret.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg har altid haft en leder i maven og ser blandt andet frem til at udvikle og sikre samarbejdet mellem de forskellige faggrupper og specialer på rygcenteret. Vi skal have fokus på de sammenhængende patientforløb, så patienterne får den hjælp, de har brug for, uanset om det er den ene eller den anden type behandling, der er påkrævet," siger Jakob Espesen.

Jakob Espesen er uddannet speciallæge i reumatologi og kommer fra en stilling som overlæge ved Medicinsk Afdeling på Vejle Sygehus. Han er 39 år og oprindeligt fra Vejle, hvor han også fortsat bor sammen med sin kæreste og i alt 5 sammenbragte børn.