Kristian Lunds blog
Branding Celgene

Ny ledende overlæge på Sygehus Lillebælt

Mette Warming Jørgensen

Mette Warming Jørgensen bliver 1. marts ny ledende overlæge på Klinisk Genetik ved Sygehus Lillebælt.

Mette Warming Jørgensen er 37 år og uddannet speciallæge i klinisk genetik, og hun kommer fra en stilling på Klinisk Genetisk Afdeling på Aarhus Universitetshospital. Den nye ledende overlæge kender Sygehus Lillebælt godt, da hun som del af sin uddannelse har arbejdet på Vejle Sygehus, hvorfra hun også har skrevet ph.d. Hun glæder sig til at vende tilbage til Vejle Sygehus.

"Det er som at komme hjem. Jeg skal tilbage til Sygehus Lillebælts helt klare indstilling til, hvorfor vi er her: Først kommer patienten og derefter os selv. Det betyder, at man som udgangspunkt siger ja til nye forslag og til at hjælpe hinanden, hvis det er til gavn for patienten, og så finder vi ud af, hvordan vi så gør det bagefter. Det er et multidisciplinært samarbejde, som jeg ikke har mødt andre steder," siger Mette Warming Jørgensen.

Afdelingen, som Mette Warming Jørgensen nu stiller sig i spidsen for sammen med ledende bioanalytiker Lene Byriel, har i en kort periode hørt under Klinisk Genetisk Afdeling på Odense Universitetshospital, men den er nu igen en ren Sygehus Lillebælt-afdeling. Derfor bliver det en af Mette Warming Jørgensens første store opgaver at fastlægge mål og overordnet strategi for afdelingens udvikling fremover.

Mette Warming Jørgensen bor i Højbjerg syd for Århus med sin mand og to børn på seks og syv år.