Kristian Lunds blog
Branding Celgene


Ny ledende overlæge i Vejle og Rygcenter Syddanmark

Radiolog Jakob Møller er netop blevet ansat som ny ledende overlæge på Røntgenafdelingen på Vejle Sygehus og Rygcenter Syddanmark, Middelfart.

Jakob Møller er 40 år og har været konstitueret i stillingen siden 1. oktober sidste år. Han kender Vejle Sygehus og Røntgenafdelingen rigtig godt. Han har nemlig taget en del af sin hoveduddannelse på afdelingen, og da han var færdig, blev han ansat umiddelbart derefter som overlæge samme sted. Det var tilbage i 2013.

"På røntgenafdelingen har vi meget fokus på logistik og organisering af vores opgaver, så vi sikrer hurtig hjælp og bidrager til gode forløb for patienterne. For at det kan lykkes, skal vi blive ved med at have et godt og tæt samarbejde med de andre afdelinger på sygehuset, så patienterne oplever, at de får den rigtige hjælp. Derfor vil det fortsat være et fokusområde for røntgenafdelingen," siger Jakob Møller.

Jakob Møller bor i Vejle sammen med sin kone og tre børn i alderen 5, 10 og 13 år.

Vejle Sygehus og Rygcenter Syddanmark er begge en del af Sygehus Lillebælt, der ud over disse to også tæller Kolding Sygehus.